Aktuelt


Sommer- Huskonsert 12. juni 2023
Onsdag, Juni 7, 2023

Vinne Musikkorps inviterer til sommer-huskonsert i Vinne samfunnshus mandag 12. juni kl 19:00

Det blir kaffe og loddsalg.

 

Velkommen

Verdalsoratoriet
Tirsdag, Mars 28, 2023

Helt siden urframføringen i 1993 har Vinne musikkorps deltatt i orkesteret under Verdalsoratoriet. I 2023 skal vi for aller første gang fremføre oratoriet i Nidarosdomen.

Billetter fås kjøpt på www.kultar.no

Verdalsoratoriet er historien om Verdalsraset i 1893 som var en nasjonal katastrofe.  Oratoriet er allmenn fortelling om sorg, optimisme og livsmot. Dette er fortellingen om den lille familien og den store katastrofen. Gjennom hele verket følges den lille familien på tre; Sofie, Elleseus og datteren Matilde på ni år. Datteren omkommer i raset, og oratoriet gir en skildring av den personlige tragedien – helt fram til at de gjenlevende likevel kan se et visst håp

Slik Verdalsoratoriet er framstilt og formidlet, løfter det seg langt utover det å være en «minnemarkering» for en enkelthendelse.

Verdalsoratoriet en allmenn fortelling. Og det er en nasjonal katastrofe, i og med at det er den største naturkatastrofer i Norge i moderne tid. Hans Rotmo peker framover i teksten og tar oss videre. Verdalsraset er en fortelling om optimisme og livsmot.

Asgeir Skrove har komponert musikken til det storslåtte Verdalsoratoriet med tekst av Hans Rotmo. Det ble skrevet som bestillingsverk til hundreårsmarkeringen av Verdalsraset som skjedde i 1883.

Bingo
Tirsdag, Mars 28, 2023

En viktig inntektskilde for Vinne musikkorps er bingo i Vinne samfunnshus. Her hjelper vi til med å selge blokker og lodd, samt kontroll av vinnerblokker. Dersom du aldri har hjulpet til før får du opplæring. 

Lister over hvem som skal hjelpe til er utsendt på e-post. 

Søk
Driftes av Styreportalen AS